Tänään se päivä oli, kun Tyson oli elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä. Hyvinhän se meni (olosuhteisiin nähden). Pientä paniikinpoikasta iski, koko kissa täris, mut syli rauhotti. Ja se etenkin rauhotti, kun päästin sen Romeon kanssa samaan näyttelyhäkkiin.Romeo oli rauhallinen kunnes joutui arvostelupöydälle, mut onneks sekin oli vaan alkukramppia ja sitten sai tuomari katella kissaa ihan rauhassa.

Tuomarit tykkäs molemmista kissoista ja saatiin mitä haettiin (eli sertit). Mahdollisuudet oli vähän parempaankin, kun Tyson oli tuomarinparas valinnassa ja Romeo jäi vain karvan verran tuomarinparas valinnasta. Kissat sai kehua omilta kasvattajilta ja Romeo vielä isänsä omistajalta. Mukava nähdä välillä noita kissaihmisiä, joiden kanssa kissoista puhuttaessa ei tuu semmosta oloa ettei ketään kiinnosta :)

Romeosta vaan on tullut niin hyväntyyppinen, että harmittaa kun sillä ei tullut tehtyä enempää kuin se 1 pentue.. Tysonille olis mahdollisesti pari naarasta tiedossa, joten siis sillekin on suunnitteilla pentuja.. Näyttelystä tarttui taas tavaraa mukaan,  juoma-automaatista lähtien laservaloon. Laserilla saakin sitten koko kämpän sekasin, kun kolme turria juoksee päättömästi valon perässä. Voisin veikata sitä uudeksi lempileluksi.


Nyt kuitenkin väsyttää armottomasti ja tavaratkin on purkaamatta. Täytyy alkaa purkaamaan ja sitten painua nukkumaan, huomenna alkaa taas se tavallinen arki..

1979984.jpg