Pitkän pitkästä aikaa oon taas innostunut käsitöistä, eli neulomisesta ja virkkaamisesta. Käyn kaupoissa ihan haltioissa kattelemassa lankoja ja ostan niitä. Intoa riittäisi vaikka muille jakaa ja on vaikka minkälaista suunnitelmaa että mitä sitä tekisikään. Muutama ongelma on vaan matkassa: en oo järin hyvä neulomaan ja tarviin ohjeet kaikkeen, koska omasta päästä nyt en ainakaan osaa suunnitella mitään. Siinäpä sitä ongelmaa onkin, kun ohjeita ei tahdo löytyä, tai ei ainakaan semmosia mitä haluaisin.

Toisten blogeista löytyy vaikka kuinka kivannäkösiä tekeleitä, muttakun ohjeet vaan on hakusessa. Täytyisi kai turvautua lehtiin, kun en osaa netistä hakea sitä mitä haluan. Toisaalta mulla on paha tapa alottaa joku ja sitten kyllästyn ja aloitan uuden! Keskeneräisiä töitä on jo ihan tarpeeksi, mutta kun aina on vaan aloitettava uusi..

Keittiöön sain sentäs ommeltua kapan. Ikkuna kun on niin pieni, että kapan tekee hetkessä. Oonki parempi käyttää ompelukonetta kun omia käsiä. Harmi vaan etten ole saanut uutta verhoa paikalleen. Ikkunat olisi pestävä ensin, mutta kuinka se onnistuu kun ulkona on pakkanen ja lumi maassa.